Η Ιστορια μας!

H ιστορία της Πινιάτα είναι πολύ παλιά. «Ντυμένη» με ζωηρά χρώματα και κορδέλες, πασπαλισμένη με χρυσόσκονη και γεμάτη εκπλήξεις - λιχουδιές, ταξιδεύει ανά τον κόσμο. Από το Μεξικό προς την Ισπανία και από τη Λατινική Αμερική προς την Ευρώπη, η Πινιάτα είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο πολλών εθνών που έχουν ταυτιστεί με τον αγώνα του ανθρώπου ενάντια στους πειρασμούς.

Το εντυπωσιακό «κουτί» συμβολίζει το «κακό», ενώ τα εποχιακά φρούτα και γλυκά – εκπλήξεις που ήταν κρυμμένα μέσα σ 'αυτήν, συμβολίζουν τους ανθρώπινους πειρασμούς. Ο άνθρωπος που κατάφερνε να τη σπάσει με ένα ραβδί, έχοντας δεμένα τα μάτια, συμβόλιζε την πίστη. Όταν η Πινιάτα έσπαγε, τα «καλούδια» που ήταν διάσπαρτα ήταν το βραβείο για την πίστη του.

Με την πάροδο των ετών, η Πινιάτα έχασε το θρησκευτικό χαρακτήρα της κι έγινε δημοφιλής σε πολλές γιορτές καθώς συνεχίζει να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Έτσι, έχοντας κατά νου όλα εκείνα τα μέρη, όπου καταφέραμε να «χτυπήσουμε» και να  «σπάσουμε» την Πινιάτα μεταξύ γέλιου, ανυπομονησίας και χαράς κι έχοντας κατά νου τη μαγική στιγμή όπου δεκάδες καραμέλες και παιχνίδια έπεφταν στα κεφάλια μας, αποφασίσαμε να «παίξουμε ξανά» και να ξαναζήσουμε μαζί όλα αυτά τα ευχάριστα συναισθήματα!

Στις παλιές ημέρες, η Πινιάτα ήταν φτιαγμένη από πηλό ή πεπιεσμένο χαρτί. Τώρα, έχει μετατραπεί από εμάς σε μια γυναικεία τσάντα και αυτό είναι σίγουρα ένας μεγάλος πειρασμός! Τα γυναικεία αξεσουάρ είναι τα δικά μας «ενήλικα καλούδια» που γεμίζουν την τσάντα και ως εκ τούτου την ημέρα μας, με εκπλήξεις και ενθουσιασμό.

Ο βασικός μας «κανόνας» είναι η αγορά μιας τσάντας και γεμίζοντάς της με αξεσουάρ, το «πακέτο» θα γίνεται φθηνότερο!

Κανείς δεν χάνει και ο καθένας κερδίζει έκπτωση στις τιμές, τα προϊόντα και τις εκπλήξεις που «πιθανόν» να κρύβονται μέσα !!!

Ας ξεκινήσει το παιχνίδι...